Мобильная версия сайта
Регистрация | Вход
Новая услуга от Новой Почты - 15 Июля 2016 - Best Vaper™
Главная » 2016 » Июль » 15 » Новая услуга от Новой Почты
15:08
Новая услуга от Новой Почты

Відділення «Нова пошта» приймають відправлення до запитання
14.07.2016

Компанія «Нова пошта» надає послугу «Пункт передачі»: тепер відправник може залишити в найближчому до отримувача відділенні посилку, вантаж чи документи, які той зможе забрати в зручний час. Послуга працює для відправок у межах одного міста.

Особливо вигідна вона для бізнесу, насамперед для інтернет-магазинів – на додачу до кур’єрської доставки і власних пунктів видачі товару вони отримують нову доступну опцію для контакту з клієнтом. Через відділення можна передати онлайн-покупку, яку отримувач забере в оптимальний для себе час, в тому числі в день замовлення.

Зручно це й для фізичних осіб – завдяки сервісу можна швидко й легко отримати придбану в інтернеті річ або передати необхідне родичам чи друзям, наприклад, дорогою на роботу. Користувачі маркетплейсів можуть забрати покупку в день передачі замість того, аби зустрічатися в місті та передавати її з рук у руки.

Мінімальний тариф за користування послугою «Пункт передачі» складає 15 грн – це вдвічі дешевше стандартного тарифу на експрес-доставку посилок до 1 кг. Тарифи для посилок вагою від 2 до 30 кг коливаються в діапазоні від 18 до 35 грн. Детальніше про тарифікацію послуги можна дізнатися на сайті «Нова пошта» за посиланням. Безкоштовне зберігання передбачене протягом 5 днів. Зберігати передане відправлення у відділенні можна до 25 днів.

«Нова пошта» першою на ринку експрес-доставки запровадила подібний сервіс. Його головні переваги – економія часу та коштів, адже графік роботи відділень «Нова пошта» дозволяє ефективно планувати день, залишати й отримувати посилки в зручний час. Серед переваг для бізнесу – оптимізація витрат та поліпшення міської логістики.

«Як сервісна компанія, що розвиває ринок експрес-доставки, «Нова пошта» надає клієнтам все більше варіантів сервісу, які можуть стати їм у пригоді. Послуга зберігання відправлень унікальна для нашого ринку, вона забезпечує додаткову цінність за помірну ціну. Завдяки їй гравці e-commerce та бізнес-клієнти розширять географію збуту і доставлятимуть по місту швидше, а фізичні особи убезпечать шопінг в інтернеті та радуватимуть близьких несподіваними подарунками», - прокоментував запуск послуги «Пункт передачі» директор з розвитку «Нова пошта» Максим Рабінович.

А теперь обьясняем что это значит, теперь в г.Харьков вы можете забрать свой заказ и оплатить его при получении в отделении НП в удобное время и день недели в соответствии с графиком работы НП в течении 5 дней (в каком отделении будем оставлять посылки определимся в ближайшее время), стоимость услуги 20грн! Услуга самовывоза до октября скорей всего не будет актуальна.

Мы настоятельно рекомендуем покупать только качественные электронные сигареты, жидкости и ароматизаторы только в проверенных магазинах, ведь дороже Вашего здоровья ничего нет, не следует экономить на себе.
Вы сможете найти более подробную информацию, получить ответы на Ваши вопросы связанные с парением, а также купить электронные сигареты и все сопутствующие товары на нашем сайте http://www.bestvaper.com

Вкусного Вам Пара!
С ув. Best Vaper
Просмотров: 10058 | Добавил: BestVaper | Теги: Электронные сигареты купить Харьков | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar